Never underestimate the power of an eyebrow

The brow bar

#DREAMBROWS
BROW CONSULT

Onze exclusieve services beginnen met een grondig consult om ervoor te zorgen dat u begrijpt in welke richting wij gaan om uw brows op de Beautyspot-manier te herstellen en opnieuw te stijlen. 

Hierna gaan we over naar brow shaping. Hierbij zullen we zorgvuldig uitmeten in welke vorm en de lengte we brows willen. Hierbij wordt alle aandacht besteedt aan symmetrie. 

Professionele brow-stylingproducten  inclusief onze hoogwaardige brow wax, zullen door het team van brow queens bij Beeautyspot uw wenkbrauwen restylen als nooit tevoren.

WAX & TINT

De overtollige haartjes worden verwijderd met onze hoogwaardige brow wax. De wax hecht alleen aan de haartjes en niet aan de huid. Daardoor heb je veel minder kans op huidirritatie. Wij werken met een zeer milde (gouden of parelmoer!) filmwax speciaal ontwikkeld voor brows. 

Uw gewenste tint zal dan speciaal gemengd worden om de fijne haartjes op te nemen in wenkbrauwen, uw haarkleur en vorm enigszins  diep/ voller te maken en uw gelaat te extra vorm te geven. Met onze kleurtinten kunnen we een variatie van kleuren creëren die perfect bij u past.

Houd er rekening mee dat de tint de eerste 48 uur na uw behandeling donkerder kan lijken, waardoor u tint veel langer zal houden. Alle ongewenste resten worden afgewassen als je je gezicht reinigt.

THE RESULT

De reactie die we krijgen als we onze cliënten de spiegel geven, is als geen ander! Het is iets waar een ieder van stylisten naar uitkijkt. Je wenkbrauwen worden getransformeerd in een verbazingwekkend verzorgd en gestileerd stel zachte, subtiele of gedefinieerde brows. Je hebt een onderhoudsarme wenkbrauw waarbij we altijd 4-5 wekelijkse afspraken suggereren om ervoor te zorgen dat je nieuwe wenkbrauwen niet uit vorm raken. Wacht maar, de complimenten beginnen binnen te stromen !!

HOW TO MAINTAIN

Hoe u uw dreambrows kunt onderhouden?

Veel van onze klanten willen de "straight out of the studio" -finish en vragen ons vaak hoe ze het frisse tintgevoel kunnen behouden. Om uw tint langdurig te behouden, raden wij aan dat u niet over het voorhoofd reinigt en geen make-updoekjes of chemicaliën gebruikt op de wenkbrauwen tussen de behandelingen in.

 

Uw brow stylist zal u ook correct begeleiden bij het invullen van eventuele ‘gaten’ of gewenste groeigebieden om ervoor te zorgen dat u uw wenkbrauw correct vult tussen afspraken in. 

 
 
 
 
 

CONTACT

Tel: +32(0)9 329 00 44

Email: info@beautyspot.be

OPENING HOURS

Ma: 09u00 - 17u00

Di: 09u00 - 20u00

Woe: 08u00 - 20u00

Do: 09u00 - 17u00

Vrij: 09u00 - 15u00

Za: 09u00 - 13u00

© 2019 by Amina Nantoh for Beautyspot