The brow bar

Bij onze browbar kan je terecht voor verschillende brow-behandelingen. Elke brow behandelingen heeft z'n eigen unieke voordelen en technieken.
 
BASIC TINT + WAX

De brow behandeling is zoals ze noemt, zeer basic. Deze is vnl. voorzien voor mensen die vooral de brow-haren willen kleuren omdat ze "wit"blond zijn of grijze haartjes tussen de wenkbrauwen willen bijkleuren en verder niet veel aandacht willen besteden aan de vorm van de wenkbrauwen.

 
 
NATURAL BROWS - zeer lichte tinting, shaping & waxing

Ideaal als instap behandeling als dit je eerste brow tinting ervaring is! Bij deze techniek worden de wenkbrauw haartjes gekleurd. Door de techniek die we gebruiken wordt er een heel lichte en natuurlijke afdruk van de kleur op de huid gezet, waarmee we heel kleine correcties kunnen maken waar nodig. Deze behandeling is perfect voor iemand met weinig geplukte wenkbrauwen. Indien je grote correcties nodig hebt, ben je beter met een van onze andere behandelingen.

 
DEFINED BROWS - afgelijnde tinting, shaping & waxing

Bij deze techniek worden de wenkbrauwen gekleurd met brow verf van de BESTE kwaliteit.  De brow-verf zal het haar verven en een afdruk nalaten op de huid, die in tegenstelling tot gewone wenkbrauw kleuring veel langer blijft en hierdoor kunnen we schaarse gebieden en openingen opvullen en die gewilde wenkbrauw definitie bereiken.  En met onze brow-verf kan de perfecte tint worden aangepast aan elke huidskleur. Met een maximum van 1 week op de huid en 5 weken op het haar te blijven.

 
HENNA BROWS - afgelijnde tinting met henna, shaping & waxing

Bij deze techniek worden de wenkbrauwen gekleurd met henna. Onze henna is op natuurlijke basis en een goed alternatief voor gewone kleuringen of pmu.  De henna zal het haar verven en een afdruk nalaten op de huid, die in tegenstelling tot gewone wenkbrauw kleuring veel langer blijft en net dat tikkeltje extra aflijning geeft, hierdoor kunnen we schaarse gebieden en openingen opvullen en die gewilde wenkbrauw definitie bereiken.  En met onze henna kan de perfecte tint worden aangepast aan elke huidskleur. Met een maximum van 2 weken op de huid en 6 weken op het haar te blijven, zijn henna-brows het perfecte excuus om de brow make-up te dumpen!

 
FLUFFY BROW - brow lift/laminiation 

Wenkbrauwen lamineren/liften is een proces van het herstructureren van de wenkbrauwen om ze in een gewenste vorm te houden. Het is de perfecte behandeling voor iedereen wiens haren onregelmatig zijn in de richting, gaten tussen die haren hebben en ze niet meer tot een volle/volledige/gewenste vorm krijgen, of die die verzorgde, opgeruwde look willen.

THE RESULT

De reactie die we krijgen als we onze cliënten de spiegel geven, is als geen ander! Het is iets waar een ieder van stylisten naar uitkijkt. Je wenkbrauwen worden getransformeerd in een verbazingwekkend verzorgd en gestileerd stel zachte, subtiele of gedefinieerde brows. Je hebt een onderhoudsarme wenkbrauw waarbij we altijd 4-5 wekelijkse afspraken suggereren om ervoor te zorgen dat je nieuwe wenkbrauwen niet uit vorm raken. Wacht maar, de complimenten beginnen binnen te stromen !!

HOW TO MAINTAIN

Hoe u uw dreambrows kunt onderhouden?

Veel van onze klanten willen de "straight out of the studio" -finish en vragen ons vaak hoe ze het frisse tintgevoel kunnen behouden. Om uw tint langdurig te behouden, raden wij aan dat u niet over het voorhoofd reinigt en geen make-updoekjes of chemicaliën gebruikt op de wenkbrauwen tussen de behandelingen in.

 

Uw brow stylist zal u ook correct begeleiden bij het invullen van eventuele ‘gaten’ of gewenste groeigebieden om ervoor te zorgen dat u uw wenkbrauw correct vult tussen afspraken in. 

Never underestimate the power of an eyebrow